Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Fiat Fiorino képes leírás - Fiat.tlap.hu
részletek »

Fiat Fiorino - Fiat.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: fiat.tlap.hu » Fiat Fiorino
Keresés
Találatok száma - 4 db
Családi kocka - Fiat Fiorino

Családi kocka - Fiat Fiorino

Aki egy kicsit is ismeri a Fiat modellpalettáját, a Fiorino névből már sejtheti, itt bizony egy haszongépjármű-leszármazottról van szó, ami igaz is, ám a Qubo érdekessége, hogy az olaszok a szokásosnál is többet erőlködtek azon, hogy a végeredmény egy teljes értékű személyautó legyen. Az igáslóváltozathoz képest valóságos akváriumnak tűnik a Qubo, annyi ablakot raktak rá, és persze felkerültek a kötelező szabadidőautós kiegészítők is: duci kerékjárati ívek, védőcsíkok az autó oldalán és az elmaradhatatlan tetősín, amely nem mellesleg feláras extra. A végeredmény kifejezetten mutatós, egyszerre vagány és aranyos. Telitalálat az autó óriásira kerekített légbeömlője és bumfordi orrésze, amely egy elkallódott spánielnél is meggyőzőbben közli az emberrel: tessék engem hazavinni! A Qubo hátuljánál már nem volt mivel játszaniuk a formatervezőknek, ugyanis a B oszloptól kezdve gyakorlatilag egy dobozról van szó. Az utastérbe gyerekjáték bejutni az óriási első ajtókon illetve a kétoldali tolóajtókon keresztül, a raktér elérésével szintén nincs gond, ugyanis szinte az autó egész hátulja felnyílik.

Fiat Fiorino

Fiat Fiorino

Fiat-reszort Akción kívül 3,1 milliótól indul, most 2,8-tól Haszonjárműügyben a Fiat és a PSA Peugeot Citroën három évtizede kenyeres pajtása egymásnak. A járművek zömét a Fiat tervezi, tehát a Ducatót illetve a Fiorinót és testvéreit. A közös alapokra épülő Jumpy-807-Scudo-Ulysse-vonulat a PSA mérnökeit dicséri. Mivel a Fiorino-Nemo-Bipper hármas tervezésén kívül a gyártást is az olasz fél intézi Törökországban, az ő jussuk elsőként behozni a valódi személyautót a modellcsaládból. Mert nálunk ugyan járt már személyautó-kivitel a Citroënből, igazán tetszett is, de nem véletlenül csodálkoztunk néhány teherautós baromságán. Mondjuk a lemezelt csomagtérablakon és az osztott hátsó üléstámla hiányán. Barátságos belül, jó helyen van a váltó Ennek az az oka, hogy a Fiorino Qubo (magyarul kocka) az első igazán személyautónak szánt kivitel a hármasból. A franciák csak fél évvel később hozzák be a lágyabb rugózással, igényesebb belső kárpitozással és ablakos csomagtartóval rokonszenvesebbé tett modelleket.

Fiat fiorino teszt

Fiat fiorino teszt

Nem akarja gazdáját a sivatag hősének, a versenypálya királyának, nagy utcai harcosnak mutatni. Csak egyszerűen a család kedvence szeretne lenni, olyan autó, amit mindenki szeret. S ez sikerül neki, hiszen ő, a Fiat Fiorino Qubo is szemlátomást szeret mindenkit!

Megérkezett a Fiat Fiorino

Megérkezett a Fiat Fiorino

Megérkezett a Fiat Fiorino Már rendelhető az olasz kisáruszállító A Peugeot és a Citroen után a Fiat is bemutatta közösen kifejlesztett kisáruszállítóját, amely már rendelhető a hazai márkakereskedésekben. A Fiorinóhoz bevezető akcióként klíma is jár. A Fiat és a PSA 2008 első felére ígérte legfrissebb közös fejlesztésük megjelenését, a tavaly nyáron bemutatott Citroen Nemo - Fiat Fiorino - Peugeot Bipper triót. Szavukat a gyártók be is tartották, hiszen egy hónapon belül megjelent mindhárom Törökországban előállított kisásuszállító. Az olasz gyártótól nem idegen ez a kategória, hiszen legelső, Fiorino néven futó kisáruszállítóját már 1977-ben bemutatta. A legújabb, 3,9 méter hosszú Fiorino egyelőre csak teherszállító változatban jelenik, de év végére a személyszállító kivitel felbukkanása is várható. A Fiat büszkén hirdeti, hogy a nagy, 2,5 köbméteres űrtartalmú és több, mint másfél méter hosszú raktérrel rendelkező, 610 kilogramm teherbírású autó személyautós kezelhetőséget és kényelmet nyújt.

Tuti menü