Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Fiat Linea képes leírás - Fiat.tlap.hu
részletek »

Fiat Linea - Fiat.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: fiat.tlap.hu » Fiat Linea
Keresés
Találatok száma - 4 db
Fiat Linea

Fiat Linea

Fiat Linea. A család nyelvén beszél Időtálló stílus... Dinamikus, könnyed, elegáns vonalvezetés... A kategória csúcsát képviselő technológia és minőség... Mindez együtt: új Fiat Linea, az olasz stílus kiemelkedő példája. A belső tér szépsége méltóságteljes stílust tükröz. A tágas belső kényelmes, hatalmas teret kínál. A Blue&e technológia felolvassa üzeneteit, és lejátssza a kívánságának megfelelő zenét. Ismerje meg a Fiat Lineát! Az élet érték. Éljen olyan autóval, amely érti Önt! Esztétikus vonalaival és szembetűnően elegáns kialakításával a Fiat Linea az olasz design egyik legkiemelkedőbb példája. Elegáns, eredeti és lenyűgöző.

Fiat Linea teszt

Fiat Linea teszt

Tágas a beltere, hatalmas a csomagtartója, ráadásul még nem is kell vele a bokor mögé parkolni, hiszen bizonyos szögekből kifejezetten jól néz ki Fiat Linea. A kínálat egyetlen dízel változatát kipróbálva némileg csalódottan adtuk vissza az autót, mert meglehetősen nagy étvágya volt az 1,3 literes Multijetnek, ráadásul mindehhez igen visszafogott menetteljesítmény társult. Az idén tavasszal Isztambulban bemutatott Lineát már alaposan kiveséztük a nemzetközi menetpróba során, így akit érdekel az autó fejlesztésének története, műszaki háttere és esztétikai elemzése, kattintson ide, mert jelen írás szinte csak az 1,3 literes dízellel gyűjtött tapasztalatokra szorítkozik. A motorkínálat egyébként még két benzinesből áll; alapkivitelnek egy 1,4 literes, 77 lovas motor rendelhető, míg a kínálat csúcsán az ugyancsak 1,4 literes, de turbóval lélegeztetett blokk található 120 lóerővel.

Linea 1.4 8V Active

Linea 1.4 8V Active

Az autó, amely megért Téged. Időtálló stílus! Dinamikus, könnyed, sikkes vonalak! Technológia és minőség kategóriájának csúcsán. Fiat Linea, az olasz stílus kitűnő példája. A belső szépsége hűen tükrözi méltóságteljes lelkét. Tágas belső tere kényelmes és nagy világot kínál Önnek. A Blue&Me technológia segítségével olvashatja üzeneteit és bármilyen dalt lejátszhat. Találkozzon a Fiat Linea-val. Az élet értékes. Ossza meg ezt egy olyan autóval, amelyik megérti Önt.

Vezettük: Fiat Linea

Vezettük: Fiat Linea

Csúnyák a négyajtósok!? Júliusban érkezik Magyarországra Általában ha egy négyajtós családi szedánra gondolunk, csúnya puttonyosok jutnak csak eszünkbe. Anélkül, hogy ez bármit levonna használati értékéből, egy Honda City vagy a még gyártásban lévő Fiat Albea nem nyújt esztétikai élvezetet. És bőven folytathatnánk még a felsorolást. Erről a fajta élményről jellemzően akkor hajlandóak lemondani az emberek, ha cserébe egy praktikus és tágas autót kapnak kedvező áron. Főleg az árérzékeny kelet-európai és ázsiai piacon vevők az ilyesmire. Nem véletlen, hogy az Albea után a Linea is Törökországban készül, a bursai üzemben, a Fiat-Tofas közös vállalatnál. Míg Nyugat-Európában a vásárlók mindössze 5 százaléka 'fanyalodik' négyajtós szedánra, addig Törökországban ez a szám 75 százalékra rúg. Elképesztő mennyiségben látni Fiat Albeát, Renault Thaliát, és Hyundai Accentot, melynek jelentős része sárga, és 'taksi'-ként (taxi) funkcionál. Törökországban a Fiat Albea a legnépszerűbb. Szedán szempontból további értékes felvevőhelynek számít még Brazília, India, Kína, és Oroszország is, ahol a későbbiekben mindben létesül majd összeszerelő üzem.

Tuti menü