Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Fiat Márkakereskedések képes leírás - Fiat.tlap.hu
részletek »

Fiat Márkakereskedések - Fiat.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: fiat.tlap.hu » Fiat Márkakereskedések
Keresés
Találatok száma - 14 db
Atlasz Autó kft.

Atlasz Autó kft.

Jelentős mérföldkőhöz érkezett a Fiat Ducato gyártása: 1981-es bevezetése óta értékesítése mára elérte a 2 milliós darabszámot! A Ducato immár 25 éve igen népszerű modell: kelendő a vállalkozók körében, legyen szó kereskedőkről, bolttulajdonosokról vagy mezőgazdasági termelőkről. Gyakran választják flottájukba a nagyobb vállalatok és a különleges ügyfelek is, mint az önkormányzatok, a rendőrség, kormányzati képviseletek és egészségügyi intézmények. Előszeretettel módosítják a szabadidőiparban érdekelt karosszéria átalakító cégek (karavánok, lakóautók kialakítására), szívesen alkalmazzák az utasszállításban (minibusz, iskolabusz, mentőautó, mozgássérülteket szállító jármű céljából) és a szállításban (zárt teherautónak, hűtőkocsinak, értékszállító járműnek, mobil üzleteknek kiképezve). A Ducato sikere széleskörű variálhatóságában rejlik, melyet már több mint negyedszázada bizonyít. 1981 óta gyártják, minden egyes évben egyre nagyobb darabszámban gördült ki a kereskedőktől, míg 1994-ben kibocsátották a jármű második generációját. Tervezői nem abból indultak ki, hogy egy kizárólagos modellből sokféle variánst kreáljanak.

Auto - Trade 91 Kft.

Auto - Trade 91 Kft.

Cégünk történelmi áttekintése röviden: 1991-ben alakult cégünk, mint egyéni vállalkozás. A folyamatos létszám és árbevétel bővülésnek köszönhetően 1999-ben betéti társasággá alakultunk és megnyitottuk első autóalkatrész üzletünket. 2001-ben Kft-vé alakultunk, a fejlődés töretlenül folytatódott. Elkészült a bemutatóterem és szerviz az új telephelyünkön, és megkezdtük a Hyundai személygépkocsik és haszongépjárművek forgalmazását és szervizelését. 2003-ban a Hyundai mellett a FIAT márka teljes palettáját is elkezdtük forgalmazni és szervizelni. 2004-re az árbevételünk megközelítette az 1,0 Milliárd forintot. Ebben az évben a Hyundai-ok forgalmazását befejeztük, de a szerviz és alkatrész ellátását a mai napig folytatjuk. 2005-ben megvásárolta a cég a Rákóczi úton lévő 3 szintes, összesen közel 600 m2 alapterületű ingatlant, földszintjén márkafüggetlen nyugati autóalkatrészt kezdtünk el forgalmazni. 2006-ban a cég történetének legnagyobb beruházása zajlott, mégpedig a FIAT szalon és szerviz teljes összeépítése és kibővítése, valamint a Rákóczi úti telephely teljes felújítása. Az épület felső szintjén Alfa Romeo személygépkocsi bemutatóterem kivitelezése vette kezdetét.

Autócentrum Szabó - Téli gumi

Autócentrum Szabó - Téli gumi

Akciós téli gumik és szerelt kerekek. Díjmentes felszerelés. TÉLI GUMI AKCIÓ: Hivatalos márkaszervizeinkben nagy választékban, kedvezményes áron biztosítunk téli gumikat, és szerelt kerekeket. Rendelje meg online vagy alkatrészraktárunkban, és mi díjmentesen felszereljük, és tároljuk gumiabroncsát.

Duna Autó Zrt. Fiat

Duna Autó Zrt. Fiat

Üdvözöljük a Duna Autó Zrt. Fiat márkakereskedésénél! Cégünk 18 autómárkával foglalkozik. Új Fiat gépjárművek értékesítése mellett az alábbi szolgáltatásokkal állunk rendelkezésére: használtautók értékesítése, karambolos gépkocsik szervizelése márkafüggetlen javítóközpontunkban, 24 órás autómentő szolgálat, márka független vizsgáztatások, bérautó szolgáltatások, biztosítási ügyintézés.

Fiat Csepelen

Fiat Csepelen

A sikeres budaörsi telephely megnyitása után, az Autocity további céljainak megvalósulásaként a cég csepeli telephelyét teljesen felújította, és megnyitotta új FIAT márkakereskedését. A nyárnak ugyan vége, de Csepelen valami új kezdődik, ugyanis szeptember 15.-étől megnyitotta kapuit a FIAT Autocity Kft. A megújult Autocity csepeli telephelyén modern, stílusos épület várja korábbi és leendő magán-, valamint üzleti partnereit, ahol nem csak jelentős mennyiségű használtautóból, de teljes FIAT személy- és haszongépjármű palettából lehet választani. A haszongépjárművek igény szerint platós, zárt, hűtős és egyéb elképzelhető felépítménnyel is rendelhetők, igazodva minden vevői elváráshoz. Az Autocity FIAT márkakereskedésben széleskörű szolgáltatások várják az ügyfeleket. Személyre szabott kedvező hitelek, teljes körű biztosítási ügyintézés, FIAT márkaszerviz. Az Autocity szervize garanciális és garancia időn túli FIAT-, valamint márkafüggetlen gépkocsik szervizelését is vállalja rövid határidővel, szakképzett szerelőgárdával. A csepeli telephelyen jól megfér egymás mellett a használt és az új autó.

Fiat Fehérvár

Fiat Fehérvár

Az Autócentrum Fehérvár Kft. 2004-ben nyitotta meg hivatalos Fiat márkakereskedését. A cég telephelye Székesfehérváron a Szt. Flórián krt. 4 szám alatt, közvetlenül a 8-as számú főút mellett található. Munkatársaink száma közel 20 fő, akik az elmúlt évek során nagy tapasztalatra és tudásra tettek szert főként a Fiat márkával kapcsolatos feladatok megoldásának területén. Tevékenységünket, szolgáltatásainkat a kor színvonalához, és kihívásaihoz igazítjuk. Többéves autókereskedelmi tapasztalatunk van, amely magában foglalja cégünknél dolgozó, rendszeresen képzett értékesítő kollégák tudását is. Az ő feladatuk tanácsadóként segíteni ügyfeleinket a számukra legmegfelelőbb modellek kiválasztásában, majd az átvett autó használatában, és egy napon majd cseréje során. Az autóvásárlást kedvező hitel, lízing és tartósbérleti konstrukciókkal, valamint használtautó beszámítással könnyítjük meg. A szerviz tapasztalt jól képzett szakembereinkre épül. Ügyfeleinknek teljes körű szervizszolgáltatást, rövid vállalási határidőt kínálunk. Munkafelvevőink és szerelőink hozzáértésével, fix árakkal, kedvezményeket nyújtó VIP ügyfélkártyával, szerviz-, tartozék- és alkatrészakciókkal várjuk Önöket!

Fiat KB Autoteam Kft.

Fiat KB Autoteam Kft.

A Fiat KB Autoteam Kft. - hivatalos Fiat márkakereskedés és szerviz - kiskunhalasi és bajai kereskedésében a Fiat személyautók és haszonjárművek teljes modellválasztékával várja kedves vásárlóit. A KB Autoteam Kft. FIAT márkakereskedés és autószervíz, Kiskunhalason a Keceli út 19-23. szám alatt található, a város nyugati részén az 53-as főúttól mintegy 4 km-re. (Kiskunhalas Kecel felé vezető útján). Az épület és a hozzá tartozó kiszolgáló terület, az új Fiat személyautó és haszonjármű szalon, az autószervíz 1997. június 1-én nyitotta meg kapuit ügyfelei számára. A Fiat márkakereskedés és márkaszervíz létrejötte óta folyamatosan fejlődve, széles körű, autókereskedéshez kötődő szolgáltatásokkal várja ügyfeleit. 2006-ban a KB Autoteam Kft. a nemzetközileg is nagy tekintélyt adó TÜV minőségbiztosítási rendszert építette fel, és azt folyamatosan működteti a mindennapokban, az ügyfélfogadástól, az értékesítésen át a szervízelésig, az összes kapcsolódó területen. KB Autoteam Kiskunhalas 6400 Kiskunhalas, Keceli út 19-23. Telefon: 06 77 422 596 Email: kbauto@kbautoteam.hu GPS koordináták: N46.42368 E19.45864

Fiat Nero M5

Fiat Nero M5

A Freemont tervezésekor az volt a cél, hogy az autó meglepetést okozzon és ugyanakkor minden igényt kielégítsen. Megjelenésével a modern életstílust hirdeti: tökéletes kombinációja a tágas térnek, a kényelemnek és a sokoldalúságnak, és mindezt jól megkülönböztethető, megnyerő vonalvezetéssel párosítja.

Fiat Nikko

Fiat Nikko

fiat Név: Sinkovits László Beosztás: Gépjármű értékesítési vezető Terület: Új és Használt gépjármű, Finanszírozás Telefon: 061/ 254 0202 Mobil: 0620/ 478 0655 Fax: 061/ 254 0209 e-mail: ertekesitok@nikko.axeler o.net fiat Név: Kocserák Tamás Beosztás: Gépjármű értékesítő Terület: Új és Használt gépjármű, Finanszírozás Telefon: 061/ 254 0201 Fax: 061/ 254 0209 e-mail: ertekesitok@nikko.axeler o.net fiat Név: Madarász László Beosztás: Szervizvezető Terül et: Szerviz Telefon: 061/ 254 0205 Fax: 061/ 254 0209 e-mail: szerviz@nikko.axelero.ne t fiat Név: Leskó József Beosztás: Munkafelvevő Terüle t: Szerviz Telefon: 061/ 254 0206 Fax: 061/ 254 0209 e-mail: szerviz@nikko.axelero.ne t fiat Név: Szilágyi András Beosztás: Alkatrész értékesítési vezető Terület: Alkatrész Telefon: 061/ 254 0203 Fax: 061/ 254 0209 e-mail: ertekesitok@nikko.axeler o.net fiat Név: Attila Viktor Beosztás: Alkatrész értékesítő Terület: Alkatrész Telefo n: 061/ 254 0207 Fax: 061/ 254 0209 fiatnikko Név: Patyi Viktória Beosztás: Értékesítési asszisztens Terület: Ügyintézés, Finanszírozás, Biztosítás Telefon: 061/ 254 0200 Fax: 061/ 254 0209

Hirdetés
Fiat Schiller

Fiat Schiller

Márkakereskedésünkben a Fiat teljes palettájáról választhatja ki álmai autóját, az Önnek legmegfelelőbb felszereltséggel és kiegészítő tartozékokkal rendelkező Fiat személyautót vagy Fiat Professional haszonjárművet, akár 2 4 év garanciával. Flottakedvezmény kiváló feltételekkel. Fiat szalonunkban lehetősége nyílik a különböző modellek megtekintésére és kipróbálására, tetszés szerint akár az egész család kényelmesen elhelyezkedhet a kiszemelt autóban. Új gépkocsi vásárlása esetén kívánságára használt autóját beszámítjuk a vételárba. Használt Fiat gépjárművek széles választékával állunk szíves rendelkezésére. Fiat márkaszervizünk bármely műszaki probléma esetén gyors és biztos segítséget nyújt kedvező áron, kiegészítő gyári vagy utángyártott felszerelésekkel teheti még komfortosabbá autóját. Teljes körű ügyintézéssel állunk ügyfeleink rendelkezésére.

Fiat Szabó

Fiat Szabó

Nyereményjáték! A fiatforum oldallal közösen 2009. augusztus végéig tartó játékunkban mindössze négy kérdésre kell helyesen válaszolnia, hogy részt vehessen a sorsoláson, ahol az alábbi nyeremények találnak gazdára: 1. helyezett: Mio navigáció 2. helyezett: Alfa Romeo póló 3. helyezett: Lancia póló 4. helyezett: Fiat Swarovski póló 5. helyezett: Fiat Professional baseball sapka Tegye próbára tudását ! Játszani szeretnék.. Felújítás előtt a Fiat Grande Punto Leplezetlen fotók jelentek meg a frissített Fiat Grande Puntóról, jelentősen átalakul az autó eleje. Várhatóan a szeptemberi Frankfurti Autószalonon mutatja meg magát hivatalosan a felújított Fiat Grande Punto, a kisautóról azonban már most leplezetlen fotók jelentek meg. Ezekről világosan kivehető, hogy átalakul a frontrész, kicserélik a hátsó lámpákat és modernizálják a műszerfalat, a legjelentősebb változtatás elöl látszik. Nem meglepő módon a Bravo mintájára alakult át a műszerfal, jönnek az 1,4 literes MultiAir turbómotorok 105 és 135 lóerővel, állítólag 1,6 literes dízelek is megjelennek a palettán, bizonyos változatok pedig start-stop elektronikával készülnek majd. Bemutatkozott a Fiat 500C

Fiat Veszprém

Fiat Veszprém

1898-ban a kerékpárokat gyártó Giovanni Battista Ceirano szerződést kötött torinói üzletemberekkel egy autó prototípusának megépítésére. 1899. márciusában mutatták be az Aristide Faccioli által tervezett 663 köbcentis, kéthengeres motorral és kétfokozatú sebességváltóval ellátott Welleyes autót. 1899-ben Ceirano cégét felvásárolja a Giovanni Agnelli, Carlo Biscaretti di Ruffia gróf és Emmanuelle Bricherasio által vezetett 'Societa Anonima Fabbrica Italiana Automobili Torino', melynek alapító okiratát 1899. július 11-én írták alá a Bricherasio palotában. A F.I.A.T. nemcsak a gyár berendezéseit, hanem a Welleyes dolgozóinak egy részét is átvette, többek között Giuseppe Lancia fiát, Vincenzo Lanciát, Felice Nazarót és Facciolit, aki az első F.I.A.T.-ot tervezte, aminél még némileg a Welleyes formatervezését utánozta, de már 3,5 l-es boxermotort használt. A Fiat logója mindig is többet jelentett egy puszta jelzésnél. 1899-től napjainkig, egyet jelent a kreativitással, sokoldalúsággal és gyakorlatiassággal, ami a Fiat modelleket jellemzi. A Fiat története több mint egy évszázadra nyúlik vissza.

Fiatnova

Fiatnova

A Rupesky Autóház Fiat márkakereskedése Csongrád megye egyetlen hivatalos Fiat márkakereskedése és szervize. A Fiat teljes termékskálájával állunk vevőink rendelkezésére, szervizünk pedig Fiat, Lancia és Alfa Romeo gépkocsik karbantartására, javítására és alkatrészellátására van felkészülve. Jól képzett, felkészült szakembereink munkáját az ISO minőségbiztosítási rendszer szabályozza. Jelenlegi telephelyünkön 2000. decembere óta működünk. A Fiat autószalonnak és szerviznek otthont nyújtó épület felső szintjeit irodaházként üzemeltetjük - bérlési szándék esetén kérjük, forduljon Dénes József igazgatónkhoz! Telephelyünk udvarában nagy kapacitású karosszériajavító műhely működik, ahol biztosítási káresemények esetén ügyfeleink - a kárfelvételtől és ügyintézéstől az autó újrafényezéséig - teljes körű kiszolgálásban részesülnek. A Rupesky Autóház GÁZKUTAT is üzemeltet, hozzájárulva ezzel ahhoz, hogy minél többen használhassák ezt a környezetbarát üzemanyagot. Az X1/9 Club Hungary, mint nevéből is következik, a Fiat X1/9 veterán sportkocsik tulajdonosait tömöríti egy klubba. A klub 2007. szeptemberében 56 regisztrált tagot tartott nyilván.

Ring Autóház Kft.

Ring Autóház Kft.

Weboldalunk összefoglalja az adott márkához tartozó minden aktuális adatot, futó akciót, újdonságot. Megismerkedhet egyedi ajánlatainkkal, jelentkezhet tesztvezetésre. Folyamatosan tájékoztatjuk a legújabb hírekről a Fiat érdekességekről. Folyamatosan újuló honlapunkat igyekszünk érdekességekkel ellátni, hogy szívesen időzzön az oldalakon.

Tuti menü