Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Fiat Scudo képes leírás - Fiat.tlap.hu
részletek »

Fiat Scudo - Fiat.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: fiat.tlap.hu » Fiat Scudo
Keresés
Találatok száma - 3 db
Fiat Scundo teszt

Fiat Scundo teszt

Ma már kevesen csinálják így, a két ikertestvér, a Peugeot Expert és a Citroën Jumpy is a márkájuk stílusjegyeit kapták, ahol klasszikus hűtőrácsnak helye nincs. A forma nem új, simán összekeverném a Mercedes Vitóval. Annál is ragaszkodtak a frontoldali fekete légbeömlőhöz, felfelé ível a fényszóró is, és az sem nélkülözi a sportosság szerény sugallatát a szálkás izomzatra emlékeztető hosszanti bordákkal. Ez egy teherautó - a hím jegyek A jól bevált hármas együttműködés sokadik gyümölcse a Fiat Scudo. Teljesen új alapokon, figyelembe véve a változó trendeket: ezt a kategóriát már csak 70 százalékban vásárolják szállítók, eszközigényes munkát végző mesteremberek. A maradék hobbi- vagy a még inkább pénzszóró családi célra veszi, de nekik később bő terjedelmet szentelünk. Tehát a teherautó. Ekkor legfeljebb két kollégát ültethetünk magunk mellé, de legalább a maximum 1200 kilogrammos terhelhetőség nem csappan annyira. (Isten ments' újból a sarat dobálni a felkészült illetékesekre, de azért vicces, hogy a nagyobb festőbrigád két autóval kénytelen megközelíteni a munkahelyét, ha nem akarják az áfát ajándékba adni az államkasszának.)

Hát akkor szállítsunk: Fiat Scundo

Hát akkor szállítsunk: Fiat Scundo

Mélyen taposunk a tél közepében, de a motoros szezon fogalma szerkesztőségünkben nem ismer határokat. Ettől függetlenül mégis aktuálisabb ilyenkor négykeréken tesztelni, ha meg már autó, akkor szállítójármű, amibe akár motorokat is pakolhatunk.Rengeteg féle járgányból lehet válogatni, ami alkalmas motorszállításra, és rendre ki is próbáljuk őket. Ezennel a Fiat Scudo-t teszteltük, még hozzá személyautó változatban, ami nem csak szállításra, hanem családi járműnek is szánt az olasz márka. Első körben ebből a szempontból vizsgáltuk, majd jött jó néhány motor bepakolása a puttonyba. Mélyen taposunk a tél közepében, de a motoros szezon fogalma szerkesztőségünkben nem ismer határokat. Ettől függetlenül mégis aktuálisabb ilyenkor négykeréken tesztelni, ha meg már autó, akkor szállítójármű, amibe akár motorokat is pakolhatunk. Rengeteg féle járgányból lehet válogatni, ami alkalmas motorszállításra, és rendre ki is próbáljuk őket. Ezennel a Fiat Scudo-t teszteltük, még hozzá személyautó változatban, ami nem csak szállításra, hanem családi járműnek is szánt az olasz márka. Első körben ebből a szempontból vizsgáltuk, majd jött jó néhány motor bepakolása a puttonyba.

Terheléses teszt: Fiat Scudo

Terheléses teszt: Fiat Scudo

Fiat Scudo, illetve a más névre hallgató, de genetikailag vele teljesen azonos változatai már szép számban jártak nálunk. Mentünk vele Európa tetejére, vitt két családot síelni, és mezei városi menetben is bizonyított már a trió minden létező tagja. Legutóbb pedig egy keményen használt példányt vetettünk alá terheléses próbának

Tuti menü