Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Hírek képes leírás - Fiat.tlap.hu
részletek »

Hírek - Fiat.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: fiat.tlap.hu » Hírek
Keresés
Találatok száma - 6 db
auto.news.hu - a tesztportál

auto.news.hu - a tesztportál

A http://www.auto.news.hu/fiat a Fiat tesztek, cikkek, újdonságok tára. Adatbázisba rendezett forrása a jelenleg is forgalomban lévő, Magyarországon kapható Fiat személyautóknak. A honlap látogatói mintegy tizenöt hazai autós portál Fiat tesztjeit találják meg a jól kezelhető katalógusban: innét néhány kattintással elérhető az összes magyar nyelvű Fiat teszt.

Fiat Fórum

Fiat Fórum

Schumacher korábban elszenvedett motoros balesetéből visszamaradt nyaksérülése miatt visszamondta Forma-1-es szereplését. Az éjjel került fel Schumi honlapjára az alább olvasható szöveg, melyben a német pilóta arról beszél, tájékoztatta a Ferrarit, nincsen elég jól ahhoz, hogy versenyezzen. Tegnap este arról kellett tájékoztatnom Luca di Montezemolót, a Ferrari elnökét valamint Stefano Domenicali csapatfőnököt, hogy nem leszek képes helyettesíteni Felipét. Tényleg megtettem mindent a visszatérés érdekében, de, legnagyobb sajnálatomra, nem sikerült. Sajnos nem tudtunk mit kezdeni a nyaki fájdalommal, mely akkor jelentkezett, mikor Mugellóban a Forma-1-es autóval edzettem. Kiderült, februári motorbalesetem következményei túl súlyosak ahhoz, hogy versenyezhessek. A Ferrari egyelőre még nem nyilatkozott arról, Schumacher hiányában ki fogja helyettesíteni Massát.

Fiat hírek

Fiat hírek

Egy új irány A praktikus családi modellek mellett további új modellek is megjelentek a Fiat kínálatában, amelyek már egy új korszak előfutárai. A legendás modellnevet feltámasztó Panda 2004-ben az Év Autója címet is elnyerte, azóta már négykerékhajtással is kapható. A 2005 elején, a Genfi Autószalonon megismert Croma szintén egy jól csengő nevet kapott, és méltó módon képviseli újra a Fiatot a középkategóriában. A 2005-ös esztendő legjelentősebb modellje azonban nem más, mint a 6 millió példányban eladott Punto utóda, a Grande Punto, amely Magyarországon 2006 elejétől kapható.

Fiat hírek, újdonságok

Fiat hírek, újdonságok

Magyarországon elsőként a Fiatnál extra támogatással cserélheti le 5 évnél idősebb autóját. Júniusi megrendelés esetén bruttó 187.500 Ft támogatást adunk az 5 évnél idősebb autók tulajdonosainak. A Fiat Autócsere Program keretében az Autócentrum Szabó Kft. a mindenkor érvényes kiskereskedelmi akciókon felül további 187.500 Ft bruttó kedvezményt biztosít azok részére, akik új Fiat Panda, Grande Punto, Linea vagy Bravo gépkocsit vásárolnak és az adás-vételi szerződés megkötésének pillanatában rendelkeznek a megadott feltételekkel. Miután kedden az amerikai legfelsőbb bíróság engedélyezte a csődbe ment Chrysler autógyártó cég eladását az olasz FIAT-nak, a felek gyorsan alá is írták a papírokat. Egyelőre azonban nem a FIAT lesz a létrejövő új cég fő tulajdonosa, csak 20 százalékot kap. Az autóipari dolgozók szakszervezetéhez köthető egészségpénztár és nyugdíjalap lesz 55 százalékban a tulajdonos, miután több milliárd dollárral tartozik neki a harmadik legnagyobb amerikai autógyártó. Az amerikai és kanadai kormányok 10 százalékon osztoznak, 8:2 arányban.

Gumiabroncs tanácsok

Gumiabroncs tanácsok

Mi a különbség a téli és a nyári gumi között? Kell e terepjáróra téli gumi? Melyik kategóriát válasszak? Ezekre a kérdésekre mind választ kap web oldalunkon. Információk, tesztek, leírások, cikkek, videók a gumiabroncsokról. Weboldalunkon ismert gyártok termékeirol találsz leírást ezzel is segítve döntésedet vásárlás elott.

Legfrissebb hírek

Legfrissebb hírek

A 2009-es hazai új autó piac 60%-os visszaesése ellenére, a Fiat Magyarország minden márkájával tovább növelte piaci részesedését a 2009. évben. A JATO Dynamics piaci statisztikája alapján, a Fiat Csoporthoz tartozó négy márka a 2008-as 4,9%-os piaci részesedését 2009-ben 5,6%-ra növelte, és ezzel 14%-os növekedést ért el a magyarországi piacon. A Fiat személygépjárművek növekedése volt a legszembetűnőbb, ahol a márka az egy évvel ezelőtti, 3,5%-os piaci részesedését 2009-ben közel 4%-ra növelte és ezzel két helyet előre lépve, a nyolcadik legkelendőbb márka a piacon.

Tuti menü